fbpx

Predstavljamo KING Centar Znanja

KING Centar Znanja novootvoreni je edukacioni centar s inicijativom za promovisanje najnovijih saznanja i veština u području SAP tehnologija.

Kao jedini SAP Education Services partner u Hrvatskoj, KING Centar Znanja ovlašćen je da pruži edukacije iz službenog SAP kataloga koji obuhvata sve module rada u SAP-u, a svojim korisnicima pruža podršku pri učenju i usavršavanju veština. Osim edukacija isporučenih na SAP sistemima, Centar Znanja nudi i ciljano osposobljavanje stručnih timova, kao i programe prilagođene specifičnim zahtevima krajnjih korisnika.

Kako bi polaznici izvukli maksimum iz svih edukacija, na raspolaganju je tim predavača stručnih SAP konsultanata s dugogodišnjim iskustvom rada u SAP-u.

KING Centar Znanja organizacijama koje koriste SAP tehnologije omogućava postizanje veće efikasnosti i produktivnosti, a zaposlenima i korisnicima profesionalni razvoj i sticanje veština u najnovijim SAP proizvodima i rešenjima.Tečajevi pokrivaju sve module, od tehničkih do poslovnih, a nakon uspešno završene edukacije, polaznicima se otvara put prema serifikaciji kojom stiču lično priznanje i napredovanje u karijeri.

Prijavite se putem OBRASCA kako biste na vreme saznali termine edukacija i sve ostale zanimljivosti o KING Centru Znanja