fbpx

Karijera

Pridružite se timu koji

digitalizuje društvo

Zašto baš KING ICT?

Kao jedna od najvećih IT kompanija u Hrvatskoj, KING ICT daje ti mogućnost razvoja karijere u smeru u kojem želiš. Pridruži se dinamičnom timu stručnjaka koji su uvek spremni da podele svoje znanje i iskustvo, da daju savet i saslušaju mišljenje. Kako bismo bili u toku s novim tehnologijama, zaposlenima su omogućene dodatne edukacije, učestvovanje na radionicama i konferencijama i rad na zanimljivim projektima u dinamičnom i otvorenom timu. Kingovci kao plus uvek naglase pozitivnu atmosferu u kompaniji i fleksibilnost. Stvaramo i podstičemo kulturu u kojoj je poželjno pokazati svoje sposobnosti i omogućiti ti da ostvariš sve svoje potencijale.

Koga tražimo?

Tražimo ambiciozne, proaktivne, kreativne i motivisane ljude koji mogu da rade timski, ali i samostalno na projektima koji digitalizuju društvo. Ako želiš da nastaviš karijeru ili je tek započinješ – naša su ti vrata otvorena, a sve što treba da uradiš je da nas kontaktiraš.

Tehnologija

U Kingu brojni timovi rade na razvoju i isporuci rešenja u svim ključnim ICT područjima: softverska, infrastrukturna i aktivna mrežna rešenja, rešenja tehničke zaštite i pasivna mrežna rešenja. Svoja rešenja razvijamo u skladu sa preporukama metoda ITIL, IPMA i Agile, primenjujući PMI metodologiju i koristeći najbolje od Scrum i Kanban metodologije. Svaki član tima ima mogućnost da istražuje nove programske jezike, da traži pomoć seniora i tako proširi naš tehnološki radar.

Infrastrukturni IT sistemi, ITSM, Ciber sigurnost, mrežno orijentisani sistemi i sistemi tehničke zaštite i pasivnih mrežnih rešenja, Frontend, Java ili .NET, automatizacija procesa i testiranja, sve smo pokrili! Osim toga, naši partneri su vodeće svetske ICT kompanije, kao što su CISCO, SAP, Genetec, Bosch, Oracle, VMware, APC, Dell Technologies i dr.

Ravnoteža pre svega

Fleksibilni smo – razumemo da možda nisi jutarnji tip, a znamo da su neki produktivni i kada rade iz udobnosti svog doma. Nakon završetka radnog dana, posao ne nosiš kući i nema neugodnih „prekovremenih“ iznenađenja. Cilj nam je da svima pružimo priliku da svoje radne obaveze prilagode i organizuju prema svojim privatnim i porodičnim obavezama.

Pošalji otvorenu prijavu

Želiš da se pridružiš našem timu, ali trenutno nema otvorenih konkursa za posao koji želiš. Pošalji nam otvorenu prijavu, napiši koje te područje rada zanima i priloži svoj CV. Svaku prijavu ćemo pregledati, jer su nova pojačanja uvek dobrodošla!

Pogodnosti

Poklon za rođenje deteta
Parking
Timbilding
Dodatna edukacija
Pametni telefon i laptop
Chill out zone
Popusti kod partnera, za pozorišta i muzeje
Aeron Herman Miller stolice
Subvencionisane sportske aktivnosti
Fleksibilno radno vreme
Lokacija blizu centra grada
Prostrane kancelarije