fbpx

KING ICT stekao novi SAP status

Danas, zahvaljujući internetu, u nekoliko sekundi možemo pronaći mnoštvo preduzeća za bilo koji posao koji nam je potreban. Ali, kako kompanije u novom B2B svetu biraju koja su preduzeća najbolja i s kojima će raditi? Većina se oslanja na statuse koji dokazuju kompetencije ili sertifikate kako bi bili sigurni da ponuđač može pružiti potrebne usluge. Svet softvera nije drugačiji i to je bio jedan od glavnih razloga zašto je SAP uveo statuse priznate stručnosti ili Recognized Expertise (REx) program. REx zato nudi ključne prednosti u odabiru za kupce, ali i za SAP partnere koji imaju određenu akreditaciju.

KING ICT je stekao status SAP Recognized Expertise za područje Travel and Transportation zahvaljujući poslovnim rezultatima, timu stručnjaka sa sertifikatima iz ovog područja kao i referencama i visokim ocenama zadovoljstva korisnika. Naše reference u ovoj industriji uključuju gotove ili tekuće projekte na SAP tehnologijama u Autocestama Rijeka-Zagreb, HŽ Infrastrukturi, HŽ Putničkom prevozu, HŽ Cargu, Hrvatskim cestama i Hrvatskim autocestama.

Ovo je drugi REx status koji je King stekao nakon prošlogodišnjeg, za područje Utilities, pa verujemo da dokazuje našu predanost izvrsnosti u implementaciji i usmerenosti na industrije u kojima imamo iskustva i kompetencije.