O nama

Stvaramo inovativna, tehnološka

rešenja za digitalnu budućnost

Ko smo?

KING ICT je regionalni sistem integrator i predvodnik u stvaranju i implementaciji inovativnih enterprise rešenja. Naši glavni motivi su znanje, stručnost, kreativnost i motivacija da unapredimo poslovanje i stvorimo dodatnu vrednost. Kroz inovativna ICT rešenja želimo da izgradimo povezanu i digitalnu budućnost za nas i buduće generacije.

Naš pristup

Nove tehnologije, naše znanje, veštine i individualni pristup u radu sa korisnicima omogućava nam razvoj rešenja koja doprinose kvalitetu poslovanja i odgovaraju potrebama korisnika. Pružamo podršku i usluge savetovanja o sprovođenju digitalne transformacije kroz implementaciju adekvatnih tehnoloških rešenja.

Korisnici

Rešenja koja isporučujemo kreću se od usko specijalizovanih do onih koje koriste veliki broj ljudi u svakodnevnom životu. Naši korisnici dolaze iz različitih delatnosti poput transporta, energetike, poljoprivrede, zdravstva, obrazovanja, pravosuđa, trgovine, finansija, telekomunikacija i brojnih drugih. Cilj nam je da izgradimo povezanu i digitalnu budućnost za nas i za buduće generacije.

Rešenja

Bazirajući se na novim tehnologijama, cloud-u i mobile first principu stvaramo inovativna enterprise rešenja. Razvijamo i implementiramo rešenja poput ERP-a, DMS-a ili CRM-a, kao i proizvode za upravljanje efikasnošću radnika poput HRplus.
Gradimo DATA centre, optimizujemo IT infrastrukturu, uvodimo sigurnosna rešenja i istražujemo i razvijamo nove načine upravljanja informacijama iz čega su proizašli proizvodi poput BI sistema za poslovno izveštavanje i GIS rešenja za razmenu prostornih informacija.

Međunarodni standardi

Zadovoljstvo korisnika je jedan od naših glavnih prioriteta i temelj poslovanja. Sve poslovne procese uskladili smo s međunarodnim normama. Sistem upravljanja kvalitetom u poslovanju oblikovali smo u skladu s načelima i zahtevima koje postavlja međunarodna norma ISO 9001. Za sve procese smo obezbedili nivo kontrole i informacione sigurnosti u okviru međunarodnog standarda o upravljanju bezbednošću informacija ISO 27001.
Brinemo o okolini, uticaju poslovanja na prirodu i nasleđe koje ostavljamo budućim generacijama, pa smo zbog toga poslovanje uskladili sa međunarodnom normom ISO 14001 o upravljanju životnom sredinom. Sve faze projekata naši stručnjaci vode prema preporukama PMI-a.

Specijalizovane kompanije

Pod KING ICT-om posluju i Aktivis, kompanija specijalizovana za upravljanje dokumentima, Smart Energy, kompanija specijalizovana za sprovođenje mera u području energetske efikasnosti i Planet IX, kompanija specijalizovana za korišćenje veštačke inteligencije i njenu primenu u obradi podataka u robotici, dronovima i bespilotnim letelicama.

Sa sedištem u Zagrebu, prisutni smo u regionu; Bosni i Hercegovini, Srbiji i Severnoj Makedoniji.

Partneri

Naši partneri su principali vodeće svetske ICT kompanije. U saradnji s njima stvaramo najpogodnija rešenja za svakog korisnika i izvodimo najkompleksnije zahvate prateći dinamične trendove u informaciono-komunikacionim tehnologijama.

Opšte informacije

Naziv kompanije

KING ICT društvo s ograničenom odgovornošću za poslovno informatičke usluge

Skraćeni naziv

KING ICT d.o.o. Beograd

Direktor

Vladimir Matijević

MB

20307625

PIB

105075358

Registracija

Agencija za privredne registre

BD

56089/2007

Žiro račun

Banca Intesa ad Beograd, 160-278483-88

Press centar

Obratite nam se u vezi sa svim dodatnim informacijama o kompaniji KING ICT i poslovanju

T: 385 (0)1 3033 571
E: komunikacije@king-ict.hr

Logotip

Galerija

Ostale informacije