fbpx

Kingovac organizuje IT konferenciju za pomoć Petrinji i okolini: Uključite se

Strašni zemljotres koji je pred kraj prošle godine pogodio Sisačko-moslavačku županiju sve nas je zgrozio, ali i ujedinio. Nenad Trajkovski, Kingov ekspert, rukovodilac programa razvoja softvera i Microsoft-ov Most Valuable Professionall, odlučio je da pomogne.. Nenad je s MVP-jevcima Bernardom Katićem, Tomislavom Lulićem i Domagojem Pavlešićem u tren oka organizovao IT konferenciju iz različitih oblasti kao što su: Project Management, Office 365, Microsoft Azure, SQL i mnogih drugih.

Konferencija je humanitarnog karaktera. Naime, kako biste istoj prisustvovali, potrebno je uplatiti minimalni iznos po osobi od 50€ preko go get funding kampanje koja se zatvara u petak u 18h, a sredstva će direktno biti donirana najugroženijima. Gornji limit uplate ne postoji.

Potvrdu o uplati potrebno je poslati na mvp_for_Banija@ms-community.org kako bi vam 15. januara stigao link za pristup konferenciji koja će se održati online, putem Microsoft Teams platforme.

„Ono što svako ko je iz IT sveta može da očekuje su vrhunska predavanja koja drže redom MVP-jevi, a pokrivene su najnovije teme i dostignuća. Dva su glavna razloga zašto se odazvati. Prvi je što za malu cenu možete na jednom mestu slušati veliki broj vrhunskih predavanja. Drugi je taj, da ćete time pomoći ugroženim ljudima i time učiniti dobro delo. WIN-WIN“, poručuje Nenad.

Kingovac Trajkovski održaće predavanje o načinu komuniciranja u projektu, jer kako kaže – bez obzira na tehnologiju, pravilna, jasna i nedvosmislena komunikacija je preduslov za uspeh svakog projekta.

Detalje o konferenciji i predavačima pročitajte OVDE.

Konferencija će se održati u subotu, 16. januara od 9 do 17h. Učinite dobro delo, poslušajte predavanja nekih od najvećih IT stručnjaka i pomozite onima kojima je pomoć najpotrebnija!