fbpx

Osvojili smo čak 4 nagrade Dell Technologies-a

Na tradicionalnom godišnjem događaju Partner Awards 2020, u organizaciji svetski priznate tehnološke kompanije Dell Technologies, kompanija KING ICT osvojila je čak četiri prestižne nagrade! Partner Awards je manifestacija putem koje jedna od najuspešnijih tehnoloških kompanija na svetu, Dell Technologies, nagrađuje partnere i distributere za izvanredna dostignuća ostvarena u protekloj godini.

Ove godine se po prvi put održala u virtualnom obliku okupivši pritom više od 150 učesnika iz cele Adriatic regije (Hrvatska, Slovenija, Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Albanija, Kosovo, Severna Makedonija). Zbog najboljih prodajnih rezultata, velikog broja ostvarenih sertifikata naših zaposlenih i najboljih rezultata u segmentu rešenja za nestrukturisane podatke, KING ICT osvojio je čak četiri prestižne nagrade.

Konkretno:

  • Channel Partner of the Year in Croatia i Channel Partner of the Year in Adriatic Region, King je obe nagrade osvojio kao jedini Dell Technologies Titanium partner u regiji Adriatic. Radi se o nagradi na vrlo visokom nivou koja uključuje ogromno tržište i veliku konkurenciju regionalnih IT kompanija
  • Workforce Transformation Partner of the Year in Croatia – koja se uručuje partneru s najuspešnije implementiranim projektima kada je u pitanju komercijalni klijentski Dell portfolio
  • Posebna je čast bila primiti nagradu: „2019 UDS CEE Partner of the Year“ kao najbolji partner u celoj srednjoj i istočnoj Evropi kada je u pitanju implementacija nestrukturisanih DATA rešenja (UDS = Unstructured Data Solutions).

„King ICT proglašen je Channel Partnerom godine ne samo u okviru konkurencije u Hrvatskoj, nego i na regionalnom nivou, što ovo postignuće čini još i većim. Velika je stvar biti proglašen partnerom godine među svim Dell Technologies partnerima unutar 8 Adriatic zemalja.“, poručuju iz Dell Technologies-a. Dodaju i da je KING ICT, kao najveći i najbrže rastući Dell Technologies partner u Adriatic regiji, pokazao predanost rešenjima Dell Technologies-a budući da je 2019. godine kod svojih korisnika imao veliki broj uspešno implementiranih projekata. Osim toga, KING ICT je uspeo da pridobije nove i proširi Dell Technologies portfolio kod postojećih korisnika.

„Zahvalni smo Dell Technologies-u što je nagradio naše rezultate, zbilja smo dali sve od sebe da ih ostvarimo. Čitave godine imali smo lepu i uspešnu saradnju i tim koji je dao svoj maksimum. Čast nam je sarađivati s uspešnom, inovativnom i profesionalnom kompanijom kao što je Dell Technologies. Dobijena priznanja, a posebno ono za najboljeg partnera u celoj srednjoj i istočnoj Evropi, potvrđuju ekspertizu naših stručnjaka i da hrvatske kompanije itekako mogu biti konkurentne na međunarodnom nivou u ICT sferi“ – poručuje Dinko Vranješ, direktor infrastrukture KING ICT-a.