fbpx

Obnovili smo status SAP REx za Utilities

Nakon što smo prošlog meseca stekli status SAP Recognized Expertise za područje Travel and Transportation, u junu smo obnovili status SAP Recognized Expertise za područje Utilities.

Ovaj smo status po prvi puta stekli 2019. godine, a SAP kroz proveru rezultata, kompetencija, referenci i zadovoljstva korisnika odobrava produženje statusa u redovnim intervalima. Radom na kompleksnim projektima u HEP-u i zahvaljujući jednom od najvećih timova za SAP IS-U serifikovanih stručnjaka, postajemo prepoznatljiv partner u ovoj industriji, između ostalih i kroz vlastite aplikacije poput Utility Workera koji smo izradili kroz SAP-ov Development Accelerator program.

SAP Utilities je procesni i prodajno-informatički sistem koji podržava sve usluge koje pružaju komunalne kompanije. U vreme dereguliranih tržišta i sve veće konkurencije, od vitalne je važnosti pružiti najbolji mogući odgovor na zahteve kupaca, koristiti operativne informacije prilagođene njihovim specifičnim zahtevima i maksimizovati uvećanje potencijalnog prihoda. Kao integrisana komponenta u SAP ERP-u, SAP Utilities nudi korisnicima sve prednosti sveobuhvatnog i efikasnog sistema za planiranje poslovnih resursa.