fbpx

Nino Talian @ SecureTech: Panel o uspesima u cybersecurity sferi

Ukoliko vas zanimaju teme poput cyber sigurnosti, onda vas u utorak, 26. oktobra, svi putevi vode u zagrebački hotel Sheraton. Na konferenciji, koja se bavi izazovima u upravljanju bezbednošću informacionih sistema u velikim organizacijama, učestvovaće i Nino Talian, rukovodilac odeljenja za bezbednost informacija u KING ICT-u.

Konferenciju organizuje hrvatski ogranak (ISC)2 u saradnji s Hrvatskom privrednom komorom i Centralnom državnom kancelarijom za razvoj digitalnog društva. Stručni predavači podeliće svoja znanja i iskustva s polaznicima koji će imati priliku da uče od predstavnika odeljenja za bezbednost informacija nekih od najuspešnijih kompanija u Hrvatskoj.

Cilj konferencije SecureTech je upravo razmena znanja i praktičnog iskustva u sprovedenim bezbednosnim projektima, osvešćivanje o važnosti IT sigurnosti, pružanje uvida u nove sigurnosne tehnologije, kao i smernice o tome šta donosi budućnost u svetu bezbednosti.

PANEL RASPRAVA O USPESIMA U CYBER SIGURNOSTI

Uz stručna predavanja, ove nas godine očekuju i dve panel rasprave. Jedna će predstaviti priče o uspešnim projektima cyber bezbednosti, dok će druga, u suorganizaciji udruženja weTHINK iz Beča, okupiti predstavnike privrednih komora iz regiona.

Na panelu o uspesima u cyber bezbednosti učestvovaće i KING ICT-ov Nino Talian. Cilj panela je da se sa polaznicima podele uspešne priče u području realizacije cybersecurity projekata, kao i razvoja poslovanja u cybersecurity domenu.

Nino će, između ostalog, objasniti izazove razvoja poslovanja zasnovanog na cybersecurity rešenjima i uslugama, navesti ključne faktore uspeha u implementaciji cybersecurity projekata, ali i pojasniti kako u King-u koračamo rame uz rame s najsavremenijim trendovima u ovoj sferi.