fbpx

King-ovci na nedelji karijera FOI-a

Iza nas je još jedno gostovanje na Fakultetu organizacije i informatike na kom su ovog puta King predstavili Antonio Novak (rukovodilac odeljenja CX i digitalni servisi) i Dajana Ćorić Bojčić (viši savetnik za SAP analitiku).

Naši SAP-ovci održali su radionicu na temu „Napredna analitika u cloud-u – put do inteligentnog preduzeća“ u okviru koje su govorili o SAP Analytics Cloud rešenju. Reč je o rešenju koje pomaže u proceni i predviđanju poslovnih ishoda kroz karakteristike poslovne inteligencije, modeliranja i pametnih transformacija. Tehnologija mašinskog učenja i ugrađena veštačka inteligencija pomažu da se dođe do dubokog uvida, da se pojednostavi pristup kritičnim informacijama i da se potpuno informisano odlučuje. Predavanje i radionica o SAP Analytics Cloudu studentima je dala uvid u pregled alata, ali i u hands on deo priče.

Na 9. nedelji karijera učestvovali su i Ivan Bošnjak (Rukovodilac odeljenja poslovne analize i kontrole kvaliteta) koji je govorio u sklopu Panela na temu „Analiza i dizajn poslovnih sistema (poslovni aspekti IT-a)“, kao i Krešimir Kondža (Rukovodilac odeljenja za razvoj softvera) od kog su studenti mogli da čuju sve o kompaniji i karijeri u King-u. Uz sve to, studenti su imali priliku da se pridruže na virtualnom štandu, odnosno Karijernom španciru gde su na pitanja odgovarale naše Marija i Sanja. Marija Petrlin (Saradnik u ljudskim resursima) i Sanja Mesić Hačić (Rukovodilac tima poslovnih analitičara).