fbpx

Dve prestižne Dell-ove nagrade u King-ovim rukama!

Veliko oduševljenje zavladalo je među King-ovcima na dodeli nagrada Dell Partner Awards 2021. Naime, ovo je druga godina zaredom da KING ICT osvaja prestižne nagrade Dell Technologies-a kojima Dell nagrađuje partnere i distributere za izvanredna dostignuća – Partner of the Year in Croatia i Partner of the Year in Adriatic Region.

Iz Dell-a poručuju: „Čestitamo timu KING ICT-a! Hvala vam puno, zaista ste još jednom dokazali svoju istinsku strast i predanost.“

Proglašenju je prisustvovao i predsednik uprave KING ICT-a, Plamenko Barišić.

„Hvala, Dell Technologies, na ovoj prestižnoj nagradi među takvim konkurentima. Posebna zahvalnost lokalnom timu Dell-a koji nas podržava u mnogim prodajnim ugovorima na Jadranu i EMEA regiji. Želim zahvaliti i kupcima na poverenju u Dell-ove proizvode i KING-ove usluge“, istakao je Plamenko.

Čestitao je i kolegama u King-u uključenim u prodaju, implementaciju, integracije, podršku i održavanje Dell-ovih proizvoda: „Ovo je vaša nagrada. Podstaknuće nas na zadržavanje i rast našeg Dell-ovog tima privlačeći nove talente zainteresovane za razvoj karijere u području modernih hibridnih ICT infrastruktura. Ovo je fantastičan zamah za digitalnu industriju. Iskoristimo ga najbolje što možemo.“, zaključio je.