Četvrto izdanje Change konferencije

Softverska konferencija Change posvećena enterprise rešenjima i ove godine okuplja svetske stručnjake i regionalnu IT zajednicu. U fabrici Kraš u Zagrebu 28. septembra 2019. godine nastavljamo uspešnu tradiciju dovođenja svetski renomiranih predavača našoj publici, a o tome smo razgovarali s direktorom programa konferencije Aleksanderom Radovanom:

„Ove godine će nam se predstaviti Jeff Prosise, stručnjak za cloud aplikacije zasnovane na Microsoft Azure tehnologiji, veštačkoj inteligenciji i mašinskom učenju. Jeff će u sklopu Change konferencije održati i jednodnevnu radionicu zasnovanu na Microsoft Azure tehnologiji. Poput Jeffa, vrlo čest gost najboljih konferencija u Evropi je Viktor Farčić, koji će obogatiti naš program novostima vezanim za DevOps problematiku, mikroservise, automatizacija procesa razvoja korišćenjem CI/CD i TDD metodologija. Trenutno radimo na sadržaju konferencije, a ovim putem pozivamo sve koji žele da podele svoje znanje i iskustvo na Change konferenciji, da se prijave za predavača“.
Kao i prošlih godina, osim tri segmenta ispunjenih tehničkim i poslovnim temama, jedan segment je rezervisan za radionice na kojima će zainteresovani posetioci imati priliku da uče od faze postavljanja arhitekture, developmenta, isporuke softvera, pa sve do automatizovanog testiranja istog.

Prošlogodišnje izdanje okupilo je preko 400 stručnjaka iz IT sveta, a novi Change nastavlja da spaja IT zajednicu.

Trenutno su putem Entrio sistema u prodaji dostupne early bird ulaznice po ceni od 120 kuna, odnosno 60 kuna za studente. Change novosti, detaljnije informacije o predavačima, programu i temama konferencije možete pratiti na službenom webu, Facebook i Twitter profilu.